Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Εγκληματική πολιτική η υπονόμευση της οικογένειας «Μακάριον το έθνος ου εστί Κύριος ο Θεός αυτού» (Ψαλμ. 32,12)




    Παρά την σοφή και σώφρονα εισήγηση και πρόταση της Εκκλησίας η κυβέρνηση και άλλα πολιτικά πρόσωπα της αντιπολίτευσης, χωρίς κανένα ενδοιασμό προχώρησαν στην ψήφιση νόμου αφύσικου και αναίσχυντου, το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων» ανθρώπων. Τα ζώα τηρούν τους φυσικούς νόμους, ενώ οι άνθρωποι νομιμοποιούν τα αφύσικα και άθεσμα.
          Ο νους του ανθρώπου έτσι αυθόρμητα πηγαίνει στα βιβλικά Σόδομα και Γόμορα ή στην Πομποιίαν της Ιταλίας. Η τιμωρία των ασεβών ήταν παραδειγματική. Εκτός του αφύσικου αυτού νόμου, η Πολιτεία έχει νομοθετήσει και νόμους εύκολης διάλυσης του γάμου, πολεμική κατά  του θρησκευτικού γάμου, θέσπιση πολιτικού «γάμου» ή σύμφωνο συμβίωσης μπροστά στο συμβολαιογράφο, που αφαιρούν από το γάμο και την οικογένεια την ιερότητα και την ευλογία του Θεού. Έτσι παρατηρείται στη χώρα μας σωρεία διαζυγίων, οι παράνομες συμβιώσεις και η έξαρση της ηδονοθηρίας και η αύξηση σχετικών  παθήσεων και ψυχονευρωτικών καταστάσεων, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους μας, τα παιδιά μας.
          Εκτός αυτών, παλαιότερα έχει θεσπισθεί ο νόμος που διευκολύνει τις εκτρώσεις από επίορκους γιατρούς και μάλιστα με τη συμμετοχή ασφαλιστικών ταμείων, με συνέπεια να οδηγούν εν γνώσει τους το έθνος στον αφανισμό και την καταστροφή. Και ακολουθεί η περιβόητη  «κάρτα του πολίτη». Πρόκειται για άλλη μια πονηρή και ύπουλη ενέργεια εναντίον της πατρίδας μας.
          Όμως ο νόμος του Θεού είναι σαφής και  ξεκάθαρος « ….ελασσονούσι φυλάς αμαρτίαι» (Παρ. 14, 13» και «εν έθνει απειθεί εξεκάθη οργή» (Σ. Σειρ. 16,6). Και έχουμε τέτοια ιστορικά παραδείγματα ελαττώσεως ακόμη και εξαφανίσεως εθνών.
          Το χρέος μας είναι ν’ αγωνιστούμε μέσα από την Εκκλησία προσευχητικά και δυναμικά, με υπομονή κι’ ελπίδα και ας αποτελούμε το «λείμμα» του προφήτη Ησαία.

          π. Γ.     



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ έρχονται Ακόμα χειρότερα.'Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.