Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Από τα εγκαίνια της έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων στο Πνευματικό Κέντρο









          Την Παρασκευή 21η Νοεμβρίου, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, μετά τη Θ. Λειτουργία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων στον ισόγειο του πνευματικού μας κέντρου.
          Σκοπός της έκθεσης, που πραγματοποιείται τώρα τελευταία στην ενορία μας αυτό το διάστημα, είναι η ενίσχυση των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων  της ενορίας μας και ειδικότερα τα συσσίτια των απόρων ενοριτών.
          Τα προϊόντα της έκθεσης τα πρόσφεραν, κατασκεύασαν και επιμελήθηκαν ευλαβείς κυρίες της ενορίας μας με απώτερο σκοπό να διατεθούν για τον παραπάνω σκοπό.
          Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς της ενορίας, ενώ ο π. Γερασιμάγγελος μετά την ακολουθία των εγκαινίων τόνισε την ανάγκη και την αξία της αγάπης και της ελεημοσύνης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, όπως και την ανάγκη διαθέσεως των εκθεσιακών προϊόντων για την πληρέστερη κάλυψη των προνοιακών αναγκών της ενορίας.
          Στην συνέχεια ευχαρίστησε τις κυρίες που ανέλαβαν πρόθυμα την παρουσίαση και οργάνωση της έκθεσης, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από 4-7 μ. μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής που θα παραμένει ανοικτή από 10-12 π. μ.
           Προσκαλούμε όσους έχουν διαδικτυακή επικοινωνία με την ιστοσελίδα της ενορίας να  επισκεφθούν την έκθεση μαζί  με την παρέα τους και να συνδράμουν την προσπάθεια μας έχοντας εκ προοιμίου τις ευχαριστίες και τις ευχές μας καθώς και την ευλογία του Θεού και της αγίας Βαρβάρας εν παντί και εν πάσι.

          Με πολλές ευχές π. γερασιμάγγελος  στ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους ιερείς αλλά και στην πρεσβυτέρα κ.Παρασκευή που είναι η ψυχή του κέντρου της ενορίας.
Κλήρος και λαός αγωνίζονται για τους πιστούς χριστιανούς.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σας και μεις ευχόμεθα όλα να πηγαίνουν προς δόξαν Θεού.
Κ.