Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Προσοχή! Είναι πολύ επικίνδυνοι.



        Πρόκειται για τους λεγόμενους Χιλιαστές ή Μάρτυρες του Ιεχωβά. Αι αιρετικοί αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι, γιατί εργάζονται συστηματικά για την επικράτηση του Εβραϊσμού και της πλήρους αναρχίας. Είναι ακόμη  επικίνδυνοι γιατί ακολουθούν ένα σύστημα καλά ψυχολογικά μελετημένο  και δοκιμασμένο.
       Είναι προετοιμασμένοι για τη συνάντησή μας, όταν θα τους ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού μας και βαδίζουν με ένα σταθερό σχέδιο. Γνωρίζουν ποιοι είμαστε, πώς σκεπτόμαστε, ποιες αδυναμίες έχουμε και κατά ποιο τρόπο μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή μας, αλλά και τη συμπάθειά μας.  
        Το πρόγραμμά τους είναι μακροχρόνιο και η πρώτη επιδίωξή τους είναι να τους ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού μας. Γι’ αυτό μας φέρονται με ευγένεια, είναι φιλικοί και αξιαγάπητοι. Στην πραγματικότητα όμως είναι λύκοι με ένδυμα προβάτου.
          Η μόνη σωστή συμπεριφορά μας προς τους «μάρτυρες του Ιεχωβά», οι οποίοι θα κτυπήσουν την πόρτα μας είναι να τους αποδιώξουμε χωρίς καμία άλλη συζήτηση. Επίσης εκείνο που πρέπει επίσης να προσέξουμε, είναι να μην αγοράσουμε έντυπα ή βιβλία απ’ αυτούς, έστω κι αν μας τα προσφέρουν δωρεάν.
   Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα το καλοκαίρι στους τόπους παραθερισμού, γιατί εκεί βρίσκουν την ευκαιρία να μας προσεγγίσουν και να μας πλασάρουν τη πλάνη τους, που θα έχει, αν την δεχθούμε, την αιώνια απώλεια της ψυχής μας.

π. Γ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τους ρίξουμε στην θάλασσα.