Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αδέσποτα και "δεσποζόμενα σκυλιά"




         Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός που ονειρεύτηκαν ορισμένοι; Το ερώτημα αυτό ετέθη από ορισμένους συμπολίτες μας, με αφορμή την είδηση ότι «άνδρες της ομάδας « Ζ΄» , έκαναν έφοδο σε παράπηγμα λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, για να σώσουν ένα σκυλί- που προορίζονταν για φαγητό…!. Και το ερώτημα που τέθηκε, από καλόπιστους, θέλουμε να πιστεύουμε, Έλληνες ή Ελληνίδες : «Πολυπολιτισμός σημαίνει να τρώμε και…αδέσποτα σκυλιά;».
        Δεν ξέρω αν πράγματι, οι μετανάστες επρόκειτο να φάνε το αδέσποτο σκυλί. Ένα πάντως είναι απολύτως βέβαιο: Τα «δεσποζόμενα» σκυλιά της «πολιτισμένης και χριστιανικής (!) Δύσης έχουν καταφάει, ως παλαιο- και ως νέο- αποικιοκράτες, τις πατρίδες και τους λαούς των λαθρομεταναστών. Ας καταδικάζουμε, λοιπόν πρώτα το εξακριβωμένο και αναμφισβήτητο αυτό ειδεχθές έγκλημα  των « δεσποζόμενων» σκυλιών του ιμπεριαλισμού και μετά να εκφράσουμε και την αποδοκιμασία μας για την τύχη που επεφύλασσαν, αν όντως οι σχετικές πληροφορίες είναι βάσιμες, στο αδέσποτο και απροστάτευτο ζώο, οι δυστυχείς και αυτοί αλλοδαποί.
     Με σεβασμό και αγάπη τα παραπάνω για τους φίλους των αδέσποτων, οι οποίοι επιτελούν ένα θεάρεστο έργο, αφού φροντίζουν, ζωές, πλάσματα του Δημιουργού.

( « ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ»,Μ.Μ.Μ., φ. 874)

Δεν υπάρχουν σχόλια: