Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το μάθατε; Επτωχεύσαμεν!



            Πώς το πετύχαμε αυτό; Επιστημονικώς. Ποιος μας το είπε; Ο ιδιαίτερα αγαπητός στον Ελληνικό λαό από την όλη του συμπεριφορά και από τα καλά αισθήματα που διαθέτει έναντι της πατρίδος μας, ο κ. Σόυμπλε. Και αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε και με ιστορικά ντοκουμέντα. Βεβαίως, ίσως ο προστάτης μας να μη γνωρίζει αυτό το περιστατικό που θα αναφέρουμε. Γνώριζε, άραγε, ο κ. Σόυμπλε, ότι όλοι οι επιζώντες Έλληνες συνταξιούχοι, οι οποίοι άντεξαν στο κούρεμα και το κλάδεμα των συντάξεων των, συνταξιοδοτούν σαράντα χιλιάδες νεκρούς συνταξιούχους, οι οποίοι εξεδήμησαν στους ουρανούς; Ασφαλώς, όχι. Και όμως, οι εις τας αιωνίους μονάς ευρισκόμενοι εκδημήσαντες Έλληνες συνταξιούχοι, λαμβάνουν μηνιαίως συντάξεις, τις οποίες αποστέλλουν οι εδώ επιζώντες. Γι’ αυτού του είδους τα εγκλήματα, ποιος άραγε ευθύνεται;
            Και αν σε όλους αυτούς τους νεκρούς, προσθέσουμε και την επιδότηση των τυφλών που έχουν μάτια και βλέπουν, τους παραλύτους των νησιών του Αιγαίου, που ανακτούν τις σωματικές τους δυνάμεις, και τους πολυτέχνους χωρίς παιδιά, που ήταν οι μαϊμούδες, και όλα αυτά τα μαιμουδάκια τα θεράπευσε ο Βαλεντίνος των ερωτευμένων, τότε θα αντιληφθούμε το μέγεθος της βαθειάς σήψεως και του τεραστίου δράματος του Ελληνικού λαού. Κι έτσι εφθάσαμε στην ευχάριστη θέση, ενώ λέμε ότι πτωχεύσαμε, τα χρήματα μας, να πλεονάζουν και τα κονδύλια να περισσεύουν αφού οι μαϊμούδες, που σαν βδέλλες ρουφούσαν το αίμα μας, απεδείχθησαν μεγάλοι ευεργέτες. Και τόσα άλλα μαιμουδάκια, που έρχονται στο φως της δημοσιότητος, όλα μας δικαιώνουν. Αυτό, φίλοι μου, θα πει επιστημονική πτώχευσις. Το παίζεις φυσαρμόνικα και εσύ βγαίνεις πάντα καθαρό λαδάκι και πάντα δικαιωμένος.
            Και βεβαίως, η παρουσία του κ. Σόυμλπε δικαιώνεται. Εμείς τον ευγνωμονούμε, και οι Έλληνες μαϊμούδες του   βόθρου και του υπονόμου, ασφαλώς, θα τον ευγνωμονούν κι αυτοί.
            Αυτό θα πει να σε πεθαίνουν έμπειροι επιστήμονες, που χρησιμοποίησαν και τα περίφημα κρεμαντόρια στο παρελθόν, και όχι να αργοπεθαίνουν μέσα στην φτώχεια σου, χωρίς να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος και να σου κάνει άνετο τον θάνατο.
            Όταν πεθαίνεις κατά τρόπο επιστημονικό, με όλα τα μέσα της γενοκτονίας, αισθάνεσαι και μια ευχαρίστηση, γιατί ο θάνατος είναι ακαριαίος και επιστημονικός. Τέτοιο θάνατο τον προτιμούμε ή μάλλον τέτοιο επιλέξαμε. Με γεια μας και με χαρά μας! 

(χριστ. Περιοδικό «ΛΥΔΙΑ», τ.470)  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχ, δραχμούλα μου γλυκειά πόσα σ'αγαπώ πολύ...!!!