Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ



            Μέχρι τώρα γνωρίζαμε λαϊκές μορφές του Σατανισμού(μάγια, ξόρκια. Φυλαχτά κ.α.), δηλ. εκδηλώσεις της λευκής λεγομένης μαγείας, η οποία θεωρείται από τους οπαδούς της καλή, διότι όπως λένε θέλει να βοηθήσει τον άνθρωπο στα αδιέξοδα του.
            Μορφές της «λευκής» αυτής μαγείας με τις οποίες έρχεται αρχικά στα πρώτα στάδια σε επαφή ο Νεοσατανισμός και τις χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του είναι:
Η ΟΝΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, δηλ. η πρόγνωση του μέλλοντος, η οποία στηρίζεται στην ερμηνεία των ονείρων. Φαίνεται ότι έχει λαϊκό χαρακτήρα, δεν παύει όμως να εξασκείται και από ειδικούς ονειρομάντεις.
Η ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, δηλ. η επίκληση των ψυχών των νεκρών για επικοινωνία με τους ζωντανούς, ώστε μέσα απ’ αυτή την επικοινωνία να μάθουν οι ζωντανοί το μέλλον ή τα άλλα άγνωστα μηνύματα. Σαφώς τα πνεύματα αυτά είναι μετασχηματισμός δαιμονίων.
Η ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΙΑ, δηλ. η ερμηνεία του πετάγματος ή της κραυγής των πτηνών αλλά και κάθε φυσικού φαινομένου για την πρόβλεψη του μέλλοντος.
Η ΑΕΡΟΜΑΝΤΕΙΑ , δηλ. η μαντεία από την παρατήρηση του αέρα και των διαφόρων μετεωρολογικών φαινόμενων.
Η ΑΣΤΡΟΜΑΝΤΕΙΑ Ή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Πρόκειται για την εμπειρική μελέτη των κινήσεων των πλανητών, των αστέρων, της σελήνης, με την παραπλανητική αντίληψη ότι η μελέτη αυτή μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία για τη ζωή και τον χαρακτήρα του ανθρώπου και να βοηθήσει στη πρόβλεψη του μέλλοντος. Δυστυχώς πολλοί δεν ξεκινούν την ημέρα τους χωρίς να διαβάσουν το ωροσκόπιο.
Η ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ: Είναι ο εντοπισμός υπόγειων υδάτων, πηγών, μετάλλων ή ακόμη και θαμμένων θησαυρών από άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν υψηλή ραδιαισθησία με τη βοηθητική χρήση ράβδου ή εκκρεμούς.
Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΜΑΝΤΕΙΑ, δηλ. προβλέψεις και θεραπείες με τη βοήθεια κρυστάλλων που έχουν μαγικές ιδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: