Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Να φύγουν τα θρησκευτικά σύμβολα



Να τους χαιρόμαστε λοιπόν τους Οικολόγους, που ήθελαν να εκπροσωπηθούν και στην Βουλή!!!

Τί φοβόμαστε λοιπόν τους ξένους, τους μασόνους, τους Εβραίους, τους Τούρκους, τους Αλβανούς ; Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Τους Έλληνες (λέμε τώρα!) να φοβόμαστε περισσότερο και όχι τους ξένους.

Τρομάρα μας!!!



Οι Οικολόγοι Πράσινοι υπενθυμίζουμε στην Ελληνική Κυβέρνηση πως η ουδετερότητα της Πολιτείας απέναντι στα θρησκευτικά φρονήματα των πολιτών κατοχυρώνεται στο άρθρο 13 του Συντάγματος, που ανήκει στον σκληρό πυρήνα του και δεν μπορεί να καταργηθεί παρά μόνο με κατάλυση του Πολιτεύματος και την καλούμε να επαναφέρει στην τάξη τον πληρεξούσιό της!
Υπογραμμίζουμε ότι η ανάρτηση θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσια κτίρια, όπου ο πολίτης δεν έχει την επιλογή να μην παρίσταται, θίγει στον πυρήνα του το ανθρώπινο δικαίωμα θρησκευτικής ελευθερίας, γεγονός που έχει ήδη αναδειχθεί με την αίτηση τριών δικηγόρων-μελών μας για την αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων από τις δικαστικές αίθουσες, η οποία βρίσκεται εδώ και πέντε μήνες στα συρτάρια του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά από παραπομπή της αρμόδιας επιτροπής του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαλύστε τα όλα αντίχριστοι. Να δούμε τι θα μείνει από δαύτη την ρημάδα χώρα!

Ανώνυμος είπε...

γιατι οικολογοι σας ειπε κανενας με το ζορι να παραμεινετε χριστιανοι;αν θελετε αλλαξτε ποιος σας εμποδιζει,εχετε την ελευθερια, τα θρησκευτικα συμβολα δεν πειραζουν κανεναν ουτε τον λενε να ειναι κανενας με το ζορι ορθοδοξος χριστιανος,αλλα το συνολο των πολιτων ειναι και ετσι παραμενουν για να δειχνουν την θρησκευτικη μας ταυτοτητα για αυτο και υπαρχουν και οχι για να πιεζουν κανεναν,αυτα.