Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ψηφιακό Εκκλησάκι Κυπριακής Τραγωδίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974

Βουτσινά 80 - ΤΚ: 15561, Χολαργός - ΑΘΗΝΑ

Τηλ:2106521639 -e-mail:humanrights1974@windowslive.com

Ιστοσελίδα:www.agnooumenoi74.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,25/5/2009

ΘΕΜΑ:Ψηφιακό Εκκλησάκι Κυπριακής Τραγωδίας

Με ικανοποίηση σας ενημερώνουμε για την έναρξη της επίσημης λειτουργίας του πρώτου,για τα δεδομένα του Διαδικτύου,ψηφιακού χώρου αφιερωμένου στην προσευχή υπέρ των Ηρώων της Κυπριακής Τραγωδίας του 1974 με όνομα «Παναγία Άξιόν εστι».

Μπορείτε να το επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.agnooumenoi74.gr στο:

ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Η λειτουργία του είχε ξεκινήσει σε δοκιμαστική φάση από την Κυριακή 8/3/2009 (της Ορθοδοξίας).Συντομα,γίναμε απροσδόκητα αποδέκτες πολλών συγχαρητηρίων τόσο από συγγενείς αγνοουμένων,όσο και από ανθρώπους και φορείς όλων των ιδεολογικών τοποθετήσεων και βαθμίδων,με αποτέλεσμα να επσημοποιήσουμε τη λειτουργία του και να το αναβαθμίζουμε συνεχώς.

Με την περιήγησή σας στο ψηφιακό εκκλησάκι ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ έχετε τη δυνατότητα :

  • v Να ανάψετε ένα κεράκι υπέρ επιστροφής των αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας στους ανθρώπους τους.

  • v Να ανάψετε ένα κεράκι υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων ηρώων.

  • v Να προσευχηθείτε για ένα θέμα που σας απασχολεί είτε μεμονωμένα,είτε μέσω τηs φόρμας επικοινωνίας μας σε ένα κοινό κύκλο προσευχής.

  • v Να μελετήσετε τους Βίους μιας ειδικής ομάδας Αγιών,των Αγιών των οποίων φέρουν τα ονόματα πεσόντες και αγνοούμενοι της Κυπριακής Τραγωδίας.οι οποίοι και παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε ένα συνολικό ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗ.

  • v Να μελετήσετε την Αγία Γραφή,το Πηδάλιον,τα Oρθόδοξα Λειτουργικά Κείμενα,τα Συναξάρια,τα Εκκλησιαστικά Νέα και εν γένει τις σημαντικότερες πτυχές της Ορθοδοξίας μέσω των κατάλληλων συνδέσμων.

  • v Να πληροφορηθείτε αναλυτικώτερα το ιστορικό της ψηφιακής μας προσπάθειας και τη σχέση του Συλλόγου μας με την Θεοτόκο και ιδιαίτερα την Παναγία «Άξιόν εστί».

Επειδή η προσπάθειά μας είναι αποκλειστικά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,αλλά και ,το σημαντικότερο,πνευματικό εργαλείο αναζήτησης ανθρώπων που υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί να ζουν ακόμη,σας παρακαλούμε για τα εξής:

  • v να την επισκεφθείτε και,εφόσον κρίνετε το περιεχόμενό της αξιόλογο,

  • v να εντάξετε, ένα μόνιμο σύνδεσμο στη σελίδα σας στο ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ,ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πιστοί να ενώσουν την προσευχή τους μαζί μας.ειδοποιώντας μας στο humanrights1974@windowslive.com.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Η Πρόεδρος Ο Ειδικός Γραμματέας

Μαίρη Κουρούπη Δημήτριος Αλεξόπουλος

Σύζυγος αγνοούμενου

Σχη(ΠΖ) Παύλου Κουρούπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: